چرا پیاز بخوریم؟
دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب

پیاز حاوی ویتامین c، کلسیم و فسفر به مقادیر متوسط است که می‌تواند در رشد استخوان‌ها و سلامت آن‌ها نقش موثری داشته باشد،

پیاز همچنین حاوی مقداری گوگرد است که به کاهش عفونت‌ها کمک شایانی می‌کند.

میزان انرژی در پیاز پایین و حدود ۳۸ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است.

وجود ماده‌ای به نام گلوکزین در پیاز

این ماده‌ خواصی شبیه انسولین دارد و می‌تواند در افراد دیابتی کمک بسیار خوبی در کاهش گلوکز یا قندخون باشد، پیاز همچنین کاهش دهنده کلسترول و چربی‌های خون است.

پیاز همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌های بسیار موثر و مفید نظیر مواد فنولی و پلی فنولی است که خاصیت ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد و می‌تواند کمک بسیار موثری برای سیستم ایمنی بدن در از بین بردن مواد عفونت‌زا باشد.

این سبزی، همچنین حاوی مقدار کمی آنتی‌اکسیدان از نوع فلاونوئید مانند آنچه در چای سبز و سویا وجود دارد، است که می‌تواند از این طریق خواص ضد سرطانی خود را اعمال نماید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب