چاي كومبوجا اكسيري حيات بخش
دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب

باور كردن اين موضوع كه يك نوشيدني ساده مي تواند از بروز بيماري سرطاني جلوگيري كند و رشد غده هاي سرطاني را متوقف سازد دشوار است.
اما واقعيت اين است كه گروهي از پزشكان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمايش هاي انجام شده بر روي نوعي قارچ به نام كومبو جا اعلام كردند كه اين قارچ به دليل تركيبات خاص و دارا بودن اسيدگلوكورونيك نه تنها مانع از سرطاني شدن سلولها مي شود، بلكه رشد سلولهاي سرطاني را نيز متوقف مي كند علاوه بر اين قارچ كومبوجا عاملي مؤثر در جلوگيري از سكته هاي قلبي شناخته شده است و به اعتقاد پزشكاني كه اثرات اين قارچ را بر روي افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند كومبوجا همان اكسير حيات بخشي است كه دستيابي به آن هميشه آرزوي بشر بوده است زيرا مصرف آن از ريزش موها، چين و چروك پوست و سخت شدن رگ ها، مفاصل و عضلات كه از علايم بالا رفتن سن پيري است، جلوگيري مي كند. در واقع با مصرف كومبوجا طول دوران جواني افزايش مي يابد درمان پيري ديرتر فرامي رسد. پژوهشگران و پزشكان براي اثبات اين نظريه به طول عمر افراد در مناطقي كه در آنجا به طور سنتي قارچ كمبوجا به صورت محلول در نوعي نوشيدني استفاده مي شود اشاره مي كنند. آنها مي گويند بسياري از كساني كه در مناطق كوهستاني قفقاز يا مناطق روستايي سيبري مانند [باكوتايا] در اوكراين، تبت يا اسپانيا زندگي مي كنند، بيشتر از يكصد سال سن دارند. يكي از دلايل اين طول عمر استفاده از قارچ كومبوجا است البته پزشكان اين موضوع را نيز ناديده نمي گيرند كه شرايط اقليمي و ژنتيكي نيز در اين مورد نقش عمده اي را دارد. كومبوجا نوعي قارچ تخمير شده است كه با تركيب چاي و شكر ساختار شيميايي آن تغيير كرده است. گزارش هاي علمي بسياري كه تاكنون درباره قارچ كومبوجا نوشته شده است، نشان مي دهد كه نوعي آنتي بيوتيك قوي در تركيب قارچ كومبوجا وجود دارد كه وجود آن باعث مي شود مواد در فرايند شيميايي بدن نقش مهمي ايفا كنند. آنها معتقدند چاي كومبوجا يك ماده غذايي مكمل به حساب مي آيد كه مصرف آن سيستم دفاعي بدن را تقويت كرده و موجب جلوگيري از بيماري ها مي شود. دكتر ماكسيم بنيك در سال 1928 در باره قارچ كومبوجا نوشت قارچ كومبوجا دارويي مؤثر براي مقابله با سختي رگ ها و عروق، نقرس و تنبلي روده ها است. مصرف چاي كومبوجا به ويژه آثار مطلوبي در رفع سختي رگهاي كليه و مويرگهاي مغزي دارد ولي در مقابله با سختي رگ هاي قلب از تأثير كمتري برخوردار است استفاده از كومبوجا در بخشهايي از آسيا از قرنها قبل معمول بوده است براساس مدارك موجود نام اين قارچ از نام يك پزشك كره اي به نام كومبو گرفته شده است اين پزشك حدود سال 415 ميلادي با استفاده از نوشابه اي كه با كمك قارچ به دست آمده از نان چاودار تخمير شده بود، [ايكيو] امپراطور ژاپن را درمان كرد آن زمان اين نوشيدني به عنوان يك داروي معجزه گر مورد توجه قرار گرفته بود و به آن لقب داروي عمر ابدي داده بودند پس از آن چاي كومبوجا در سراسر چين، ژاپن، كره و سپس در هند و روسيه مورد استفاده قرارگرفت.


كومبوجا ضدسرطان:

تحقيقات بعدي درمورد كومبوجا نشان داد، اثرات دارويي اين نوشيدني تخمير شده بسيار بيشتر از آن چيزي است كه بيش از اين شناخته شده بود. پژوهش هاي انجام شده درمورد تركيبات اين قارچ وجود مقدار زيادي اسيد گلوكورونيك در تركيبات آن را اثبات كرد، اين اسيد در آزمايشگاه و به طور مصنوعي قابل توليد نيست اما كبديك انسان سالم قادر است آن را توليد كند. اين اسيد در بدن انسان به عنوان پادزهر عمل مي كند و قادر است تمام سموم و [توكسيست]ها به خصوص مواد پروتئيني درهم آميخته را كه توسط ميكروب هاي بيماري زا در بدن توليد مي شود از ميان برده و از طريق سيستم دفع آنها را از بدن خارج كند. وجود اسيد [گلو كورونيك] در كومبوجا بيش از هر چيزي مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسي به مطالعه دقيق در اين مورد پرداختند. بررسي درمورد اثرات اين نوشيدني برروي مصرف كنندگان و كنترل آمار انواع بيماري ها به ويژه سرطان در مناطقي كه از كومبوجا استفاده مي شود نشان داد وضعيت دو بخش از ناحيه پرمPerm در كنار رودخانه جاما در غرب كوهستان اورال به نحو حيرت انگيزي با ديگر نقاط متفاوت است. در اين مناطق هيچ موردي از سرطان مشاهده نشد و تحقيق درمورد چند نفر مبتلا نيز نشان داد كه آنها از مناطق ديگر به اين محل آمده اند.
وضعيت محيطي اين مناطق چندان تفاوتي با نواحي ديگر نداشت در اين دو منطقه نيز پتاسيم، سرب، جيوه و سنگ معدني نسوز و ديگر مواد آلوده كننده و زمينه ساز سرطان وجود داشت حتي ميزان آلودگي محيط باعث مرگ تعداد زيادي ماهي در آبگيرهاي منطقه [كاما] شده بود پس چه علتي مي توانست مانع ابتلا مردم به سرطان شده باشد.

قارچ زشت:


بررسي دقيق تر در اين مورد نياز به فعاليت بيشتر داشت دو گروه پژوهش كه از پزشكان و متخصصان ديگر تشكيل شده بود شروع به كار كردند گروه پژوهش «سوليكا ماسك» و گروه برسينكي هر چيزي كه ممكن بود آنها را به نتايج رضايت بخشي برساند مورد آزمايش قرار دادند.
يك اتفاق ساده:

در يك روز گرم تابستاني يكي از اهالي منطقه به نام [با بوشكا] براي دكتر مولودينوف رئيس يكي از دو گروه علمي نوشيدني تازه اي آورد كه همان چاي كومبوجا يا بنا بر گويش محلي (چاي كواتي) بود دكتر مولودينوف مي دانست كه اين چاي با كمك قارچ بدست آمده از نان چاودار تهيه مي شود اما بيش از اين چيزي نمي دانست. قارچ شناور در چاي كومبوجا ظاهر دلچسبي نداشت ولي بابوشكا پيرزن باتجربه محلي به دكتر مولودينوف گفت كه اين نوشابه خوشمزه و سلامت بخش است و مهم تر از همه رايگان است. در همان زمان دكتر جرج اوريو نيز در منطقه برسينكي با چاي كومبوجا آشنا شد. اين دو پزشك براساس اعتقاد مردم منطقه كه كومبوجا را دارويي سلامت بخش مي شناختند به مطالعه بيشتر درمورد كومبوجا پرداختند و دكتر جرج اوريو مدتي بعد در يادداشت هايش نوشت؛ نوشيدني محلي اينجا كه به نام چاي كواتي معروف است خواص عجيبي دارد و حتي آثار مستي را از بين مي برد. تحقيقات بعدي نشان داد كه در اين منطقه مصرف الكل و توتون بسيار بيشتر از نقاط ديگر است اما عوارض ناشي از آن بسيار كمتر است.
نگاهي به گذشته و نظر متخصصان:

اگرچه دستاوردهاي دو گروه تحقيقاتي اخير در مورد كومبوجا بسيار جالب و حيرت انگيز بود، اما بيش از آن نيز پزشكان ديگري آثار معجزه آساي قارچ كومبوجا را شناخته بودند. كانتر فرانك نويسنده كتاب كومبوجا درمان طبيعي از شرق دور كه درمورد اين نوشيدني مطالعات بسياري انجام داده است در جايي از كتاب درباره قارچ كومبوجا و نوشيدني حاصل از آن مي نويسد؛ آيا امروز مردم در شرايط آلودگي شديد محيط و درحالي كه از غذاهاي اكثرا آلوده به مواد شيميايي استفاده مي كند كبد سالمي دارند؟ او سپس توضيح مي دهد كه يك كبد سالم به اندازه كافي مورد نياز بدن اسيد گلوكورونيك توليد مي كند اين اسيد از تأثير مواد سمي بر بافت هاي بدن كه از طريق هوا و غذا وارد بدن انسان مي شود جلوگيري مي كند اما زماني كه مقدار اين سموم افزايش يابد عملكرد كبد براي توليد اين اسيد دچار اختلال مي شود كانتر فرانك سپس مي نويسد: استفاده از الكل، توتون، مواد غذايي كنسرو شده، غذاهاي مانده، آب ها و گياهاني كه از طريق كودهاي شيميايي و مواد ديگر آلوده و شيميايي شده اند بار سنگيني را به كبد تحميل مي كنند. اين درحالي است كه بخشي از مواد داروئي، از جمله جيوه اي كه در مواد دندانپزشكي وجود دارد بر دامنه مسموميت هاي داخلي بدن مي افزايد. به دليل عدم توانايي كبد در توليد اسيد گلوكورونيك به اندازه كافي آلودگي هاي ايجاد شده در بدن باعث بيماري هاي مختلف و مهلك مي شوند در اينجاست كه چاي كومبوجا با مقدار فراواني اسيد گلوكورونيك به سالم سازي بدن كمك مي كند. در سال 1914 «باسينز كاجا» در مورد نوشيدني كومبوجا نوشت اين نوشيدني در تنظيم فعاليت هاي روده بسيار موثر است و پرفسور رودولف كويرت در سال 1918 كومبوجا را بهترين دارو براي رماتيسم توصيف كرد و دكتر ويلهام هينبرگ آلماني معتقد بود نوشابه اي كه با اسم چاي كوائي در روسيه نوشيده مي شود داروئي است براي مبارزه عليه همه بيماري ها.
دكتر «مادايوس» بيولوژيست معروف نيز در سال 1927 اعلام كرد كه مواد متابوليك موجود در چاي كومبوجا اثري شگفت انگيزآور بر ترميم ديواره سلولي دارند و به همين دليل بهترين دارو براي جلوگيري و درمان سختي عروق هستند. دكتر پال پي دانشمند ژاپني كه نتايج تحقيقات خود را در مورد چاي كوائي يا كومبوجا براي اطلاع محافل علمي پزشكان انتشار داد، در گزارش خود نوشت مصرف اين چاي كمك مي كند كه پس از 4 تا 6 ماه رشد موها به حالت اول برمي گردد و موهاي خاكستري مشكي مي شود. اين چاي مي تواند ديد چشم ها را نيز تقويت كند وي با تأكيد به وجود سه عنصر حياتي در چاي كومبوجا حتي ادعا مي كند كه كومبوجا عمر را نيز طولاني مي كند و درواقع همان اكسير حيات بخش است. مطالعات گروه هاي پژوهشي و آن چه بيش از آنها درباره كومبوجا گفته شده بود توجه محافل علمي را به سوي اين نوشيدني ساده جلب كرد و مركز انستيتو باكتري شناسي مسكو كه كومبوجا را مورد مطالعه دقيق تر قرار داد، محققان اين انستيتو متوجه شدند كه رشد قارچ درواقع به صورت يك توده ژله مانند متشكل از كشت هاي هم زيست با باكتري Xyttnorni و ذخيره مجموعه سلول هاي مخمر از دسته «ساكار و ميستر» Saccharornyees است در اين انستيتو باكتري هاي تشكيل دهنده كومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادوئي آن بررسي و تأييد شدند.
كومبوجا معالج ام اس: گزارش يك خانم هلندي كه براي درمان بيماري ام اس از چاي كومبوجا استفاده كرده است براي اثرات جادوئي كومبوجا اين خانم مي نويسد من سال 1982 به بيماري ام اس مبتلا شدم و از سال 1989 براساس توصيه پزشكان شروع به نوشيدن چاي كومبوجا كردم در آن زمان فقط قادر بودم با كمك عصا به سختي چندين متر راه بروم و وضعيت جسمي ام روز به روز بدتر مي شد اما حالا مي توانم بدون عصا 20 دقيقه به طور مداوم راه بروم و توانستم دوباره پشت فرمان اتومبيل بنشينم و حتي قصد دارم به ورزش اسكي بپردازم يك پسر 15 ساله هلندي نيز اثرات چاي كومبوجا را در رفع بيماري خارش پوست اينگونه گزارش كرده است بيماري خارش پوست از 10 سالگي به سراغ من آمد گاهي آنقدر بازوهايم را مي خاراندم كه خون آلود مي شد هيچ دارويي نيز برايم چاره ساز نبود پزشكان تشخيص داده بودند كه عامل اين بيماري باكتري هايي هستند كه در روده هاي من رشد كرده اند دارويي موثر براي از بين بردن آنها وجود نداشت سرانجام چاي كومبوجا مرا نجات داد. اگرچه قارچ كومبوجا طي سال هاي اخير در محافل علمي و پزشكي به عنوان يك داروي معجزه گر شناخته شده اما مردم مناطقي در آسيا صدها سال است كه آن را مصرف مي كنند آنها براساس تجربه به اين اعتقاد رسيده اند كه كومبوجا باعث فعاليت سيستم غدد مي شود سوخت و ساز را تسريع مي كند از اضافه وزن مي كاهد. اسيد اوريك و كلسترول خون را پايين مي آورد روماتيسم و نارسايي هاي كبد و كليه را بهبود مي بخشد و نقرس و بيماريهاي پوستي و فشارخون را از ميان برمي دارد.
مهم ترين خاصيت درماني:نوشابه اي كه از تخمير چاي توسط قارچ به دست مي آيد،خاصيت سم زدايي دارد ضمناً دسته اي مواد شيميايي موسوم به پلي فنول ها درآن هست كه آنتي اكسيدان هستند يعني مي توانند ريشه هاي آزاد شيميايي موجود در سلولها را كه سرطان زا هستند به خود جلب كنند اگر به نحوه پيدايش امراض از دريچه علم زيست شناسي نگاه كنيم بايد بگوئيم هزاران ناراحتي و بيماري صعب العلاج كه بشر با آن روبروست از بر هم خوردن تعادل ساده اي كه ميان كاركردهاي مختلف سلولهاي بدن وجود دارد ناشي مي شود و همه با يكديگر مانند حلقه هاي يك زنجير مرتبط هستند. در زير به چند نمونه ساده از اين موارد اشاره مي كنيم. محيط مناسب براي فعاليت سلولهاي بدن، يك محيط اسيدي است.
خوب حالا اگر به همين غذاهايي كه هر روز از آشپـزخانه ما وارد سفره هايمان مي شود دقت كنيم ملاحظه خواهيم كرد كه همه آنها محيط بدن را از حالت اسيدي خارج كرده و به حالت قليايي (يا بازي) در مي آورند. اما انسان همين لحظه هيچ درد و هيچ ناراحتي را حس نمي كند، بلكه اين نوع محيط در دراز مدت باعث پيدايش صدها نوع بيماري سخت مي شوند بسياري از گياهان و اصولاً رژيم گياهخواري و همچنين نوشيدني بسياري از مخمرها مثل ماء الشعير، مخمر جو (لووردويبر) سركه و كو مباجا مي توانند محيط اسيدي رابراي بدن تامين كنند. بيشتر غذاهايي كه امروز مصرف مي كنيم و همچنين بسياري از مواد شيميايي كه طي دو قرن اخير وارد جيره غذايي انسان شده است (مثل مواد مصنوعي و تركيبي، سس ها، طعم و رنگ هاي خوراكي)يا خود اكسيدكننده اند يا در بدن تبديل به اكسيد كننده مي شوند، اين اكسيدها مي توانند صدها بيماري لاعلاج ديگر را موجب شوند. بنابراين هر ماده طبيعي يا گياهي مثل كومبوجا كه بتواند اين اكسيدكننده ها را از ميان بردارد كمك بزرگي به دفاع بدن در مقابل ابتلا به بيماري ها خواهد بود.
يكي از دلايل بروز ايجاد سرطان را يبوست مي دانند. انسان تا وقتي گياهخواري مي كرد به اين نوع سرطان مبتلا نمي شد اما غذاهاي بدون فيبر(يعني بدون سلولز گياهي) كه امروز همه ما مي خوريم باعث مي شود.
روده ديرتر تخليه شود و سموم فرصت پيدا كنند جذب خون شوند. هر ماده خوراكي مثل گياهان و سبزي هاي ، يا نوشابه كومبوجا كه به حركت سريع غذا در داخل روده ها كمك كند، موجب پيشگيري از سرطان مي شود. همان طور كه ذكر شد براي درك خاصيت درماني كومبوجا يا هر ماده درماني ديگر بايد طبق روال علمي به تاثير آن بركاركرد سلولها توجه كرد. كومبوجا مي تواند تعادل شيميايي و يوني درغشاي سلول ها را دوباره برقرار كند بنابر اين مي تواند جلوي بسياري از اختلالات عصبي كه موجب بيماري هاي لاعلاج مربوط به اعصاب مي شوند، را بگيرد تهيه نوشيدني كومبوجا بسيار ساده است: كافي است كمي مولد قارچ دراختيار داشته باشيد نوشيدني كومبوجا در واقع تركيبي است از چاي شيرين معمولي كه با كمك قارچ كومبوجا تخمير شده است اين قارچ كمك مي كند كه چاي و شكر به آنزيم هاي مفيد براي بدن تبديل شود اسيد گلو كورو نيك موجود در اين نوشيدني كه بر اثر تخمير ايجاد مي شود براي ساخت پلي ساكاريدهاي مهم مثل هيا لاروتيك اسيد به كار مي رود و موجود آن براي اتصال بافت ها مفيد است Chondroitin Sulfate ماده اصلي سازنده غضروف است و اسيد لاكتيك موجود درنوشيدني كومبوجا در عملكرد صحيح روده ها بسيار موثر است و اين مجموعه در واقع يك آنتي بيوتيك قوي و طبيعي است كه همراه مواد ديگر موجود در اين چاي تاثيري شگرف درسالم سازي بدن دارد.
تهيه چاي كومبوجا
سه ليتر آب را بجوشانيد و يك فنجان پرشكر را درحال جوشيدن به آن اضافه كنيد پس از اينكه آب و شكر 5 دقيقه جوشيد ظرف را از روي شعله برداريد و 2 پيمانه بزرگ چاي يا 5 عدد چاي كيسه اي داخل آن بيندازيد و بگذاريد. 10 دقيقه دم بكشد و پس از اينكه چاي دم كشيد و حرارت آن تا حدود دماي محيط كاهش بافت آن را از صافي رد كنيد.
سپس كمي قارچ كومبوجا را داخل آن بياندازيد و روي ظرف را با يك دستمال كتاني بپوشانيد به نحوي كه هوا براي تنفس باكتري هاي قارچ بتواند وارد ظرف شود قارچ كومبوجا بايد 7 روز درمايع چاي بماند اين مايع بايد در محيط تاريك و با دماي 21 تا 24 درجه سانتي گراد نگهداري شود پس از اين مدت متوجه مي شويد كه قارچ جديدي در زير قارچ اوليه توليد شده كه هر كدام از اين تكه قارچ ها مي تواند براي تهيه يك ظرف ديگر نوشيدني كومبوجا مورد استفاده قرارگيرد. پس از 7 روز نوشيدني آماده مصرف است چاي را از يك صافي رد كنيد و دريك ظرف شيشه اي در يخچال نگهداريد مي توانيد هر روز قبل از صبحانه يا قبل از هر وعده غذا آن را بنوشيد. اگر متوجه شديد كه چاي غليظ يا ترش شده با كمي چاي شيرين موقع نوشيدن آنرا رقيق كنيد.
توجه داشته باشيد كه قارچ را در چاي داغ نياندازيد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب