دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب

بیماری آلزایمر بیماری افراد پیر شناخته می‌شود.

*مصرف ماهی خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد:
 

مصرف ماهی مثل قزل آلا و ساردین به علت داشتن اسید چرب امگا ۳، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

 

**مصرف سیب قرمز در پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر است:

عامل اصلی ایجاد آلزایمر رادیکال‌های آزاد اکسید کننده هستند که با افزایش سن بیشتر تولید می‌شود.

در سیب ماده آنتی اکسیدانی به نام کورسیتن وجود دارد که بیشترین مقدار آن در پوست این میوه نهفته است.

سیب قرمز در مقایسه با سیب زرد و سبز آنتی اکسیدانی بیشتری دارد و برای پیشگیری از آلزایمر باید حداقل روزی یک سیب را مصرف کنید.

**زردچوبه در درمان و پیشگیری از بیماری آلزایمر مؤثر است:

رنگ زرد، زردچوبه به دلیل وجود ماده‌ای به نام کورکومین است و زردچوبه یا رنگ دانه زرد موجود در ادویه کاری پروتئینی به نام بتا آمیلیوئیو را در مغز تجزیه کرده و از رسوب این پروتئین جلوگیری می‌کند. چراکه این پروتئین سبب تخریب بافت مغزی می‌شود و تحقیقات نشان داده است زردچوبه بیش از هر داروی دیگری در پیشگیری از تشکیل توده پروتئین مؤثر است.

**مصرف گردو از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می‌کند:

گردو را به نام غذای مغزی می‌شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن است.
آنتی اکسیدان گردو در بین آجیل‌ها از همه بیشتر است که سبب پیشگیری از آلزایمر می‌شود.

**مصرف بادام ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

بادام هم آنتی اکسیدان دارد هم در پوستش ویتامین E وجود دارد که این ویتامین یکی از انواع آنتی اکسیدان هاست که سبب پیشگیری از آلزایمر می‌شود.

**روغن زیتون از فراموشی و آلزایمر در افراد جلوگیری می‌کند
:

روغن زیتون در فراموشی و آلزایمر در افراد جلوگیری می‌کند ولی مکانیسم عمل آن ناشناخته است و اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در روغن زیتون می‌تواند باعث حفظ ساختار غشای سلول‌های مغزی شوند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب